Friday, 13 December 2013

JUNIOR :)




Hey people, semalam dah cewite pasal kawan satu umur en en en? Harini nk cerita pasal junior wa pulakk. Haha. Best senanye ade junior ni tapi kalau dapat junior yang style tak kutuk belakang kalau nak kata, kata depan-depan. Hehe. 

Eh, kejap. Sekarang ni batch'98 tegah dupdapdupdap pasal result en? Sabar-sabar, bak kata junior nabila 'tak bawak masuk kubur pun'. Sonang je dia ckp. Memang ah takmasuk kubur dik, tapi kita akan rasa berdebar jugak sebab kita dah berusaha sebelum ni. Now, nak tengok ah berhasilkah usaha kita selama ni. Apepun thanks lah wish dekat akak ni ye. Haha.

Adelah sorang junior yang omey omey suruh buat entri untuk dorang. Elelele, meh k.izzah nak buat. Haha.
Ok, let we start. Ni kira junior yang nabila rasa dorang rapat dengan nabila lah.

  • Yasmeen
  • Haziqah
  • Leen
  • Nina
  • Azwa
  • Raihani 

Untuk tahun 2013, dorang ni lah yang rapat. Next year tak tahulah kan kan ? Hahah , jangan lupa kakak dorm mu nii taw. 

Yasmeen? Dia lah junior dari dulu sampai sekarang tak terpisah. She always have time with me eventough she's busy. Wa tabik spring dekat lu Meen. Dia dorm bawah tapi dia sanggup daki anak tangga dengan punuh semangat untuk tidur di sebelah kakak mu yang ehem ehem ni. Kan Meen kan? I appreciate you babe. Dia ni active bola jaring. Ehem ehem single ni. Siapa nak pm nabila. Eh eh, ni bukan sesi cari jodohh. Mana boleh amik dia. She's mine.

Haziqah? hahaha. Teringat nama dia teringat adik nabila dekat rumah haziq. Haha. Budak ni en en en en en en en hot. Hot ehh? yelah kot. Dia ni ni ni taktaw nak ckap ape. Nak describe dia pun tak reti pakai jampi apetah. Jk jk. Dia rapat dengan Elyana. Nabila suka sakat dia je. Haha. Apepun dia comel. Budak ni jugaklah tinggi dari Nabila. Eh eh , potong kaki anda please. Dia rapat dengan Nabila sebab kiteorg satu dorm this year. Best kenal dia :)

Leen? Azleen Azleen? hahaa. Budak ni wa paling suka ejek dia dalam dorm. Sampai naik hantu ah dia. Sorry taw sorry! Dia ni comel muka dia macam mixed dengan mamak sikit. Serious lawa tak tipu. Budak ni suka menari. Lembut je dia menari suka tengok! Dia ni lembut jgk cakap. Dia ni rapat dengan Nina. Budak ni baru masuk this year. Ingat lagi time dia baru masuk alahai senyap tak cakap ape lansung. A pun tak B pun tak. Dia ikut je kawan dia, Nina. Tapi lama kelamaan dia ni boleh dicop banyak cakap dalam dorm lah tapi dekat sekolah dia pemalu plus pendiam.

Nina dia ni pergh disebabkan tahi lalat yang manis berada di sudut mulut. Dialah paling banyak cakap. Dia ni gila-gila-gila-gila tahap asdfghjkl dekat dalam dorm. Takde dia memang tak dengar suara budak dorm biase ah kiteorg tak banyak cakap termasuk org yang tengah type ni. Huehuehue. Dia comel dan aku tahu dan aku suka dan aku tak jealous. Eh? Dia ni pun suka menari. Dia boleh jadi geng dengan Elyana. Mulut hingaq! Em em em, Nina nina -.-

Azwa? budak ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa comel, alim weh alim. Kalau masuk je azan dia akan cakap ' hampa dah solat? pergi solatlah'. Dia ni rajin macam kakak dia. Dia ni kadang kadang takde angin takde ribut suka menjerit secara tiba-tiba. Nak tergelak pun ade dah macam alien nye perangai. Teringat lagi dia tanye Nabila ' K.Izzah tahu tak maksud terboje?' Eh eh , amende terboje tu? Terkeluar tahu tak terkeluar. Time tu Azwa cakap macam ala-ala KL gitu lepastu dia cakap ' K.Izzah ah ni terikut habis. Terkeluar terkeluar Terkeluaq lah! Haaa , Penang lagi best' haha. Aku pulak disalahkan. Makcik ni boleh jadi mak suka membebel sorang-sorang :)

Raihani? buwdak ni suka cerita pasal relay dia dekat Nabila. Haha kadang-kadang naik bosan pun dengar. Dia comel. Pandai. Tinggi. Kering. Bhaaha tapi makan banyak. Mana aci tak gemuk gemuk, haihhh! Budak ni lah paling lambat bangun pagi. Semua orang dah siap-siap. Dia baru nak bangun dengan muka selengge dia . Hahaha. Lawak!

Okokokok, doakan kakakmu ni dapat result yang cemerlang taw. K.Izzah suka kawan dengan hampa. Byeeeee ~
















Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

Thursday, 12 December 2013

Read This Dear !

      Haii , Lama gila tak update en ? Hahahaha , Biasalahh budak PMR. Wuishh . Harini dah 12 haribulan. Result keluar 19 haribulan. 12, 13, 14, 15, perghhh , lagi berape hari je lagi . Harap-harap dapat keputusan yang cemerlang lah . Amin. Doakan :))

     Sebenarnya nak cerita pasal kawan kawan yang NURUL NABILAH IZZAH sayang. Heee ~ Nak tahu siapa ? ehem ehem ... nak tahu ke ? Meh nak listkan kawan kite ni. hahahahahaha. 
  • NUR SOFWATUL IMAN BT MOHD HABRI 
  • NURUL ELYANA NAJWA BT HAIROL HISAM
  • NUR ALIAH IZZATI BT ABU MANSOR
  • PUTERI NURAIN BT AHMAD ZAINI 

    Kawan yang dari darjah 6 sampai sekarang tu Sofwatul. Kiteorang ade nickname yang best best. Haha . Choppatul ni lah kawan kite dari duluuu . Dia baik, cantik. Tapi kadangkadang ade jgk sakit hati dekat dia gara-gara mulutnya yang begitu manis apabila berbicara. Hahaha . Sorry beb kalau awak baca. Dia pandai Maths. Dia ni peramah adakalanya terlalu cerewet pun ade. Start kenal dia pun dia yang tegur time hari koko dekat Saujana. See, peramah enn ? Kiteorg ni kadangkadang ade je yang nak bertegang urat. Tapi kejaplagi baik balik. Haihhh. Naik poning kalau gaduh dengan dia apepun wa syg luuuu der :*

   Habis pasal Choppatul, now pasal Elyana or Yanos or Yanot. Dia ni banyak sikit nickname. Dia cantik, gangster yang penting. Wa pun takut dengan dia. Budak ni haaaaa , nabila paling ANTI time form 1. Ewah-ewah senang senang je kau datang bawak geng serang aku ehh? But yang tuu semua memory. Hahaha . Gaduh pasal Fathimah. Bapak aihh lawak bila difikirkan balik . Pasal Fathimah je ? Hahahha , mahu tak nangis aku elyana buat. Hahaha . Ngoii. Dia ni lagi lagi lagi lagi gila banyak cakap. Eh? Kalau bercakap dengan dia sebulan pun entah boleh berhenti ke idok. Haha.

    Aliah? Budak ni kiteorg panggil Mushi je. Suara dia alahai lembut tapi sekali menjerit gajah pun lari. Dia banyak crush maklumlahh budak comel Sungai Acheh jangan takthu. Budak ni wa kenal mcm mne tahh. Ohkay ingat dah jumpa bawah jambatan. Eh joke joke. Dia ni kalau time study je serious mak ai. Kadang-kadang ade jgk akal jahat suruh kacau dia study. Jahat kan? Well . Dia Dia Dia suara lembut, pandai, comel, cantik, pipi dia besauuuuuu, yang paling penting dia pandai bahasa arab wehh . Dia suka cerita pasal family, crush dia dekat kami. Kadang-kadang sampai boleh masuk pertandingan siapa nangis dan gelak paling over ahh . Hahha. Dia comelllllllllllllllllllllllllllllll . Berape kali aku nak cakap. haha

   Putewiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dia ni lah paling periang wa nak bagitahu. Takde dia? sunyi weh sunyi. Aku suka panggil dia Noen. Hahahaha . Sampai naik marah ahh dia and sometimes dia akan cakap mcm ni ' mak aku bagi nama sedap sedap hampa panggil aku cemtu? sedih aku'. Budak ni ah paling jarang nampak dia nangis. Kalau dia nak nangis pun dia akan sorok dari kiteorang. Wa suka tahi lalat dia. Comel. Mungkin disebabkan tahi lalat dia dekat dengan mulut so dia banyak cakap. Dia suka gelak, belahak kuat-kuat. Hmm , wa ghinduuu semua tuu. Puteri pos dekat aku suara hang belahak. Sexy tawwww. Dia nilah yang turut serta dengan Elyana time form 1. Madaa benar. Dia penjujur. Yang tu paling aku suka sekali. Di sebabkan dia terlalu jujur dia pernah bagitahu dekat Nabila yang dia pernah benci nabila time form 1. Luluh hati aku putt. Tapi yang tu dulu. Lek ahh now dah mcm one family kan?

    Banyak sebenarnya attitude dorang tapi tak larat nak type. Weheeee . Harap-harap dorang dapat keputusan yang cemerlang lah dalam PMR ni. Apepun jangan lupa Ijot korang nii . Hahaha . Ghindu nak dengar korang panggil Ijot. Hmmm , Hope that our friendship never end eventhough kita berjauhan. Dengar sini ' TAK RUGI DAPAT KAWAN MCM KORANG. SERIOUS CAKAP'. Lovethem. Muah muahh. Bye peeps ~




























 







Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D