Thursday, 12 December 2013

Read This Dear !

      Haii , Lama gila tak update en ? Hahahaha , Biasalahh budak PMR. Wuishh . Harini dah 12 haribulan. Result keluar 19 haribulan. 12, 13, 14, 15, perghhh , lagi berape hari je lagi . Harap-harap dapat keputusan yang cemerlang lah . Amin. Doakan :))

     Sebenarnya nak cerita pasal kawan kawan yang NURUL NABILAH IZZAH sayang. Heee ~ Nak tahu siapa ? ehem ehem ... nak tahu ke ? Meh nak listkan kawan kite ni. hahahahahaha. 
  • NUR SOFWATUL IMAN BT MOHD HABRI 
  • NURUL ELYANA NAJWA BT HAIROL HISAM
  • NUR ALIAH IZZATI BT ABU MANSOR
  • PUTERI NURAIN BT AHMAD ZAINI 

    Kawan yang dari darjah 6 sampai sekarang tu Sofwatul. Kiteorang ade nickname yang best best. Haha . Choppatul ni lah kawan kite dari duluuu . Dia baik, cantik. Tapi kadangkadang ade jgk sakit hati dekat dia gara-gara mulutnya yang begitu manis apabila berbicara. Hahaha . Sorry beb kalau awak baca. Dia pandai Maths. Dia ni peramah adakalanya terlalu cerewet pun ade. Start kenal dia pun dia yang tegur time hari koko dekat Saujana. See, peramah enn ? Kiteorg ni kadangkadang ade je yang nak bertegang urat. Tapi kejaplagi baik balik. Haihhh. Naik poning kalau gaduh dengan dia apepun wa syg luuuu der :*

   Habis pasal Choppatul, now pasal Elyana or Yanos or Yanot. Dia ni banyak sikit nickname. Dia cantik, gangster yang penting. Wa pun takut dengan dia. Budak ni haaaaa , nabila paling ANTI time form 1. Ewah-ewah senang senang je kau datang bawak geng serang aku ehh? But yang tuu semua memory. Hahaha . Gaduh pasal Fathimah. Bapak aihh lawak bila difikirkan balik . Pasal Fathimah je ? Hahahha , mahu tak nangis aku elyana buat. Hahaha . Ngoii. Dia ni lagi lagi lagi lagi gila banyak cakap. Eh? Kalau bercakap dengan dia sebulan pun entah boleh berhenti ke idok. Haha.

    Aliah? Budak ni kiteorg panggil Mushi je. Suara dia alahai lembut tapi sekali menjerit gajah pun lari. Dia banyak crush maklumlahh budak comel Sungai Acheh jangan takthu. Budak ni wa kenal mcm mne tahh. Ohkay ingat dah jumpa bawah jambatan. Eh joke joke. Dia ni kalau time study je serious mak ai. Kadang-kadang ade jgk akal jahat suruh kacau dia study. Jahat kan? Well . Dia Dia Dia suara lembut, pandai, comel, cantik, pipi dia besauuuuuu, yang paling penting dia pandai bahasa arab wehh . Dia suka cerita pasal family, crush dia dekat kami. Kadang-kadang sampai boleh masuk pertandingan siapa nangis dan gelak paling over ahh . Hahha. Dia comelllllllllllllllllllllllllllllll . Berape kali aku nak cakap. haha

   Putewiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dia ni lah paling periang wa nak bagitahu. Takde dia? sunyi weh sunyi. Aku suka panggil dia Noen. Hahahaha . Sampai naik marah ahh dia and sometimes dia akan cakap mcm ni ' mak aku bagi nama sedap sedap hampa panggil aku cemtu? sedih aku'. Budak ni ah paling jarang nampak dia nangis. Kalau dia nak nangis pun dia akan sorok dari kiteorang. Wa suka tahi lalat dia. Comel. Mungkin disebabkan tahi lalat dia dekat dengan mulut so dia banyak cakap. Dia suka gelak, belahak kuat-kuat. Hmm , wa ghinduuu semua tuu. Puteri pos dekat aku suara hang belahak. Sexy tawwww. Dia nilah yang turut serta dengan Elyana time form 1. Madaa benar. Dia penjujur. Yang tu paling aku suka sekali. Di sebabkan dia terlalu jujur dia pernah bagitahu dekat Nabila yang dia pernah benci nabila time form 1. Luluh hati aku putt. Tapi yang tu dulu. Lek ahh now dah mcm one family kan?

    Banyak sebenarnya attitude dorang tapi tak larat nak type. Weheeee . Harap-harap dorang dapat keputusan yang cemerlang lah dalam PMR ni. Apepun jangan lupa Ijot korang nii . Hahaha . Ghindu nak dengar korang panggil Ijot. Hmmm , Hope that our friendship never end eventhough kita berjauhan. Dengar sini ' TAK RUGI DAPAT KAWAN MCM KORANG. SERIOUS CAKAP'. Lovethem. Muah muahh. Bye peeps ~




























 







Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D