Sunday, 27 November 2011

MissMissMiss kow =='








Holla ~ Hari nie aku Terlebiyh rajin Update ! sokeyhh !
Aku terkejut jgk lps aku round dkt rumah kow , kow tkde ?
Balek2 tnye Cousin :

Me : Mne MI ?

Cousin : Kau taktahu ker dy Pindah Johor !
Kau tak thu ? KesianKesian lha !

Me : Serious larh ! aku Serious nih !

Cousin : Serious arh nie ! ade nmpk mke aku mcm main2 ?

Me : Astaga ! cem ne aku bole tak thu dy pndh ? byle dy pindah ?

Cousin : Tulah kau tak balekk sini lme dh ! haaa , kens terlepas
dy pindah pown kau tak tengok ! Dy pindah sebelum raye haji :P

Me :Ya Allah ! Rugi Besar lha !

Cousin : Apesal ? Ouh , aku lupe kau nie kens Ex dy .
# mklomlha penyakit pelupe aku dtg dh ! baik aku mkn ubt :D

Me : Oke , Apepon thanks eyh , coz bgytahu :')

Nmpk kens ? aku tak tahu kow moving dri sini sayangg ! :')
Oke , apepon aku missmissmissmiss kow lha Sayang ! hahahah !
Honestly , Mmg kyte prnh Couple , but that Past lah ! So Old pnye Love story :)
Now , Focus for StudyStuduStudy n Study okeyh ?
Oke , aku Sebak jugak lah ! ==' That's all for today sayang !
ByeBye ! Hug # Girls Only !
Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D