Saturday, 9 March 2013

She's the one

 
 
Hai . Lama tak update kan kan kan ? Haha . Busy maaa ~ Tuition dekat sekolah dari pagi sampai petang . Sabtu sambung dari pagi sampai malam . Ahad je lah yang boleh rest pun . Nie pun nak kene buat blog untuk British Council . Gambar diaorang pulak tak jumpa . Alahai ! Sebenarnya nak story about my friend . Read it !
 
Her name Puteri Nurain Binti Ahmad Zaini . Her age same with me . Ngehngeh . Speaking pulak . Okey okey . Dia ada crush . Crush dia boleh tahanlah . Dia ada tahi lalat yang membuatkan muka dia  manis macam gula gula . Haha . Dia kind-hearted , sweet , cheerful , and all lah . Kalau aku tense mesti dia akan buat aku happy balik dalam sekelip mata . Teror kn ? Haaaa , pakai apetah nie . Jkjk . Puteri dia suka buat suara comel dia . Padahal tak pun . Dia suka buat muka yang annoy . Haha . Kalau tengok memang boleh gelak guling guling ah . Serba sedikit about her . Nak tengok dia ? Kejap eh :)


 
*Puteri Nurain Binti Ahmad Zaini , I love you as friend x)*

Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D