Friday, 11 January 2013

Asrama ?



 Heyyo ! Lama tak update status kan ? Sorrylah budak asrama katakan . Bukannya balik setiap hari . Straight to the tittle . Asrama ? Yeah hostel . This year terasa lonely sikit even ade kawan yang baik setia menemani diriku . Ohyeshh ayat beb ! Act , aku sendiri pun tak tahu kenapa . 
 
   Asrama kiteorang dapat masuk ASAT this year peringkat kebangsaan . Teror kan . Alhamdulillah berkat kerjasama dari warden , aspura and aspuri . ASAT means ........ *fikirlah sendiri* . This year jugaklah kena ceriakan asrama . Takpelah kalau ceria kite pun selesa kan . InsyaAllah menang lah tahun nie kay . Doakan .

   Haritu ade orientasi dekat asrama . Nabila dapat masuk group number 10 . Last sekali , dalam group tu semua sporting jugak ah . Boleh la ~ Malam Sabtu pulak kiteorang kena buat dikir barat . Oh menggg ~ nie paling memalukan . *tutup muka* . Our group prefer amik lagu Idola Kecil and sikit lagu Apo Kono Eh Jang . Cuma tukar sikit ah lirik dia kan . Takkan nak tiru sebijik sebijik kalah ah nanti . Giliran kiteorang last sekali . Nasib lah kan dah lah group number 10 giliran nak buat persembahan pun last jugak . Hehe . 

    Bila dah tengok persembahan diaorang , tibalah kiteorang punye turn . OMG ! berdebar bah ~ 
Naik buat muka serious then duduk tepuk tangan 15 kali and semualah . Dah lah tukang karut tu pun bukan macam nyanyi . Macam baca jeh . Mula mula nak tergelak lah . Tapi taknak malukan group sendiri try buat serious . Dah lah atas stage tu gelap . Yang aku nie pun time tulah tak nampak and lastly lupa lirik . Ulang , ulang and ulang . Audience sume dah gelak . Tiba tiba tukang karut tu pun nyanyi dengan impatiently nyeh . Aku nak suruh dia stop tapi takkan nak jerit kan . Entah tiba tiba aku terjerit nama dia atas stage and semua audience termasuk juri gelakkan den . Maluuuuuu woiii ! 

    Bila dah habis turun kawan kawan den sume cakap ' Izzah maju dah sekarang. ' ayat tu jeh yg selalu den dengar . Ade lah setengah tu ejek den dengan nama Ammar . Woihhh , jangan ah centu . Tak suka dia pun  . Ade yang 'Izzah sedap Izzah nyanyi tadi' . Bodek ah tuu . Perli ah tuuu . Sikit den tak kembang tau anyway Thanks for those yang cakap centu . Haha . And still now terasa malu and the moment takkan den lupakan . Hahaha xD




 
** ALWAYS LOVE YOU SMKSA !


Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D