Wednesday, 28 November 2012

Dear friend !





  Hye babe . Lama kan tak update ? Bukan ape , malas tahap dewa nak update :D Serious entry nie memang sedih bagi Billa . Tak tahu lah kan korang ? Let's me tell you the story . Lalalalala ~ 
        
         Dear secret friend , kau dah berubah kan ? Billa tak boleh nak kata apa ? Where your old attitude ? Saya nak awak yang lama . Billa tahu kau couple . But why menyombong ? Maybe kau tengah happy dengan life kau yang sekarang kan ? It's okey .  Nanti susah , jangan cari Billa k ? *banyak nye question marks aku * . Billa harap one day kau tegur Billa macam dulu . Memang sedih dengan kau punya sombong tuh . Sombong lah lagi . Tak bwk kemana pun . 
     
       Malas nak story panjang . Malas nak ingat muka dia . Malas semua lah . Haha . Senyum walaupun sakit hati :D . Okeyy , Thanks sebab luangkan masa anda untuk membaca entry yang tak seberapa nie . Okey byee . XD



Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D