Thursday, 29 November 2012

My Sunshine XD


   Hai toodles X) . Harini macam rindu semacam . Lagipun now tengah study . So , rest for a while . release tension kejap . haha . Ceh ayat macam dah jadi big boss . *berangan* . Anyway , the tittle is My Sunshine ? Siapakah Sunshine  yang Billa maksudkan  ? Mesti tertanya tanya kn ?  tunggu ape lagi . Jom Terjah ! *melodi !* .
  
   Ouhh rindunya mereka . Mereka ? Siapa ? merekalah :D . My friends , my roomate *Dorm B* . Serious ohhhh . Korang tak percaya . Sudahlah . Malas nak layan . Teringat dekat hostel , first day dekat sana . Ada junior baru masuk yang bernama Salbiah . Dia baik ohh . Mak dia kata dia suka mimpi malam . Kiteorang apa lagi fikir plan mcm mne taknak tidur dengan dia . Jahat en . Well ! Malam tu semua tidur dengan pasangan lah . Takut punya pasal . Weheeee . Malam tu jugak Billa tidur dengan Yasmeen . Malam tu dia gerak Yasmeen . Yasmeen takut dia buat bodo jehhh . 

   Keesokan paginya , Yasmeen story lah pasal malam semalam dekat semua  . Tapi waktu kiteorang cerita tu Biah takdelah . So , dia tak dengar lah en . Cruel kan ? Kiteorang ade Prep tengahari tu . So , sambung dekat prep lah beb . Semua mulut macam mak jemah tak henti henti bercakap . Lepastu macam mana terkantoi ntah . Dia tanya K.Tasha *senior Billa* . ' K.Tasha , nak tanya semua cakap pasal Biah eh ' . Ouhhhh . Semua terkejut . O.o . So , petang tu Dorm B buat pengakuan . Then , tahulah cerita yang sebenarnya . Padahal malam semalam , dia nak pergi toilet , bukannya mimpi bagai ~ hahaha . Dia kejut Yasmeen pun sebab dia kenal Yasmeen jeh waktu tuu .

  Lepastu apelagi , sesi mintak maaf pulak lah brooo . Muehehhehe . Kiteorang serbu takpakai helmet . haha . Anyway that moment yang sukar Billa nak lupakan .  Nak tengok gambar nanti tengok lah dekat bawah k . Hohoho . Got to go dear . Byee . Thanks baca . :D





















 

Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D