Friday, 30 November 2012

That moment !



    Hye peeps ! Wowowoowowowo . Baru habis tengok cerita Cinta Bersemi di Putih Abu-Abu . Tengok pun dekat youtube jehhh . *DoubleWow!* . Haha . Terpengaruh bebb . Eh , silap segmen lah . Let me tell you that I love you and I never wanna wrong you take my hand , baby ! My life is complete without you . *Woihhhh* . Haha , ambik ilham dulu sebelum nak cerita haha . Jomlah :D

    Moment ? what moment , honey ? Sabarlah nak cerita nii . Sod Ba Ra ! Merapu meraban ni . Okeylah . Bismillahirrahmanirrahim . Haritu asrama kiteorang buat trip pergi KL and Genting . Hari apa eh tak ingat ? *DoubleEiwww* First day , kiteorang pergi ICT ? you know ICT ? Good -.-
Dekat situ yang paling tak boleh lupa tuu . Nak terlaggar ex-crush and ter-eye contact kejap . Kejap je . Tu pun tak sengaja . Macam mana boleh jadi ntah . Okey ingat dah . Jalan jalan tengok lampu then snap snap sana . Perempuan kan ? biasalah .  Lepastu macam mane ntah Billa terpukau tengok kakak tuu comel sangat tengah captured gmbr dengan husband dia maybe . Woww , sweet ohh . Tak perasan yang dia jalan menghala belah Billa . Sumpah tak perasan sngt ! Tiba-tiba , jadilah kejadian yang tak ku sangka ituu ;) . Tak nak cerita dah lah . Malas nak kenang muka dia *menyampah*

     Second day pulak kiteorang pergi round round KL and Putrajaya . Putrajaya macam biasa lah , tengok Masjid Putrajaya . Habis masa dekat situ 1 jam lebih je kot .  Then , pergi KL ! Wowww , jame yang amat . Well , KL kan mana pernah tak jame . Pergi PWTC crowded nak mampus . Sebab ada ape ape je lah . Sampai nak pergi toilet pun kena tunggu setengah jam . Lepas pergi PWTC . Ape lagi ? naik LRT pergi KLCC . Dah puas shopping dekat situ pergi Sogo pulak . Beli then belah from there . Manusia teramat ramai . Habis round KL , malam tu pergi Uptown . Bukan beli ape pun . Beli stokin yang 3 RM10 sebab kaki ku sudah sakit yang teramat sampai terpaksa tukar kasut dengan Aisyah . Habistu ape lagi balik lah kan takkan nak merempat tepi jalan ;3

    Third day , pergi Genting . Oh tak sabar nyaaaaa -.- . Pergi sana main sampaai tak ingat dunia . Ceh ingatla dunia . Saja kelentong lebih . Yang kiteorang paling takut nak naik adelah tenenenennet . Flying coaster . Ya Allah , ingat nak mati jeh waktu tuu . Ala ala style Spiderman tuuu X) . Macam mana lah Spiderman terbang eh ? Wohoo . Lepas habis main dekat Outdoor . Main mainan indoor lah beb . Lepas main macam biasa lah kan lapar ! beli McD aiskrim Mcflurry Oreo satu RM 6 lebih . Woww , terkejut beruk siaaaa ! satu jeh tu bukan dua . Yang lain makan KFC . Aku tak lalu . So , makan ice cream je lah yang mampuu . Menyesal beli dekat situuu ;3 . Pukul 2 petang kiteorang bertolak balik . Sampai dalam pukul 11 mcm tu lah . Mamai weh , bukan nak tengok jam , ada yang air liur basi meleleh lah . Biasa lah kepenatan dong ! Wuwuuwuwuuu . 

    Malam tu jugak kiteorang buat suprise dekat cikgu Yazid . Birthday dia , sampai menangis haaa . Apepun cikgu terbaikk lah . We all love youu . Okeylah tak larat nak ceritooooo . Nak tidur awal malam nih . haha . Bye heart ! XD . Thanks sudi habiskan masa anda membaca entry kali ini . 


























   

Suke Post Itew ? Like Je lah :) Sayang Korunk :*

No comments:

Post a Comment

- Okey , AwoksAwoks sekalian ! Thanks coz sudi bace

- Sila Comment Di sini , SATU pon jadi lah :D

Copyright@ Segala Yang Dicatat Bukan Fake :D